Кубинци се пускат в Националната боксова лига efbet

Кубински боксьори потвърдиха участие в третия кръг на Националната боксова лига efbet. Галавечерта е на 10 ноември от 19,00 ч. в зала „Диана“ в Ямбол, когато ще бъде отбелязана и 20-годишнината на БК Априлец.

Боксьорите от Острова на свободата са Хавиер Ибанес, който в категория до 64 килограма ще се бие с Якуб Чиновлиев, и Кристиян Нориега, който в същата теглова дивизия ще премери сили с Кирил Русинов.

Иначе третият кръг на Националната боксова лига efbet ще бъде със сериозно международно участие. Освен двамата кубинци на ринга в зала „Диана“ ще се качат бойци от Молдова, Швейцария и Украйна. От българска страна пък ще видим бронзовия медалист от световното първенство в Екатеринбург (Рус) Радослав Панталеев, както и многократния ни европейски шампион Даниел Асенов-Тайсъна. Между въжетата за отбора на Звездите на НБЛ ще влязат още Венсан Киркоров, Боян Асенов, Катин Асенов, Симеон Чамов, Виктор Николов и Кристиян Николов.

Стартът на битките е от основната програма 19,00 ч., като входът е свободен. Час преди това пък събитието ще бъде подгряно от мачове с участието на юноши и младежи.


ПРОГРАМА


ЗВЕЗДИ НА НБЛ VS СБОРЕН ОТБОР


64кг Венсан Киркоров – Микел Пали (Швейцария)

60 кг Боян Асенов – Виктор Васула (Молдова)

64 кг Якуб Чиновлиев – Хавиер Ибанес (Куба)

65 кг Катин Асенов – Морис Рикардо (Швейцария)

75 кг Симеон Чамов – Роберт Чамасанян

64 кг Кирил Русинов – Кристиян Нориега (Куба)

81 кг Виктор Николов – Кристиян Николов

56 кг Даниел Асенов – Александър Усатенко (Молдова)

91 кг Радослав Панталеев – Роберт Мартон (Украйна)