Посланикът на България в Кувейт посети националите ни

Посланикът на България в Кувейт – Димитър Димитров бе специален гост при победата на Ергюнал Себахтин. Националът ни се класира за 1/4-финалите на турнира, който се провежда за пръв път на местна територия. Европейският сребърен медалист отказа в третия рунд тайландеца Танарат Сенгпет, а сред зрителите на успеха му бе и именно Димитър Димитров.

Посланикът на България и съпругата му бяха така любезни да отделят време и да разведат националите ни и треньора Борислав Бояджиев в района на Кувейт. „Много благодарим за вниманието, което ни отделиха. За нас бе чест да бъдем в тяхната компания и да научим толкова много за начина на живот в страната“, сподели Бояджиев.

Очаква се посланик Димитров и съпругата му да бъдат гости и на днешните четвъртфинали на Ергюнал Себахтин и Уилиам Чолов. Те ще боксират срещу представители на Иран. Себахтин ще срещне в категория до 51 килограма Мустафа Риги, а Чолов ще стартира участието си с мач срещу Мирахмади Бабахеидари в категория до 80 кг. Програмата започва от 18:00 часа.