Публиката с решаващ вот за „Спортист на годината“

В понеделник бе поставено началото на гласуването в 64-ото издание на анкетата за „Спортист на годината“. До 28 декември, включително, журналистите ще могат да дадат своя вот за най-заслужилите през 2021 година, определяйки своя Топ 10.

Безспорен фаворит, след великолепното си представяне на Игрите в Токио, е Стойка Кръстева. Родната звезда спечели златен медал в категория до 51 килограма на ринга в японската столица, постигайки 5 безупречни победи.

Освен за наградата за Спортист №1 на България, Стойка се включва в надпреварата и за вота на публиката. Организаторите на церемонията обявиха, че всеки фен може да подкрепи своя любимец. Правейки го, той му помага в борбата за приза „Вот на публиката“. За да се пребори Стойка Кръстева за тази награда, трябва да гласувате за нея на следния линк:

https://vote.sportistnagodinata.bg/vote/guest

Боксът се е доказал през годините като един от най-успешните в исторически план за България. От БФ Бокс се надяваме, че ще подкрепите Стойка Кръстева, която през 2021 година напълно заслужи възможността да спечели и двете престижни награди.